Návrh interiéru vstupních prostor

ZÁDVEŘÍ

Návrh interiéru vstupní části rodinného domu spočívá ve vhodném rozmístění maximálního množství úložných prostor. Prostor zádveří je poměrně úzký, na každé straně jsou umístěny dveře (koupelna, obývací pokoj a plánované dveře do garáže). Nevýhodou tohoto prostoru je křížení "špinavé a čisté zóny". Proto se předpokládá okládání bot z venku hned u vstupních dveří. Je zde navržena sedací část s botníkem a "volný prostor pod potníkem" pro rychlé odložení bot. Tato část je doplněna zrcadlem a možností oložení "kabátů " na volnou tyč. V horní části se počítá s uložením sezónních věcí. V prostoru před obývacím pokojem jsou umístěny uzší prostory (zásuvky, přezůvky, botník dětkých bot atd..) - komoda + úložný prostor v horní části, aby byl zachován opticky příjemný prosotr pro pohyb v zádveří. V návrhu jsou  použity světlé barvy - bílá v kombinaci s dubem (dle stávajících interiérových dveří). Náchylné stěny je možné pojednat "omyvatelnou tapetou " - v souladu se stávající dlažbou. Prostor nad komodou je doplněn zrcadlem opět pro optické rozšíření prostoru. Celé zádveří je doplněno o "umělé osvětlení", které prostor dostatečně prosvětlí a navodí příjemnou atmosféru útulného domova.

Datum realizace 2015